Jeg har lagt min elsk på Jotunheim`s  t-skjorter! De har produsert en modellserie navngitt «Varde», som er en myk, stretchy og behagelig skjorte som kan brukes til alt fra trening til fritid, men viktigst av alt, har en utrolig kul design!
Så dersom du er ei fjellgeit, en gladlaks eller bare en som ikke liker å sitte på ræva, så burde du ha disse i skapet ;) Dette er tskjorter for både handymenn og vi jenter! ;)

Fjellrypa Åsun ↓ 

Vardeserien har forskjellig design, min personlige favoritt er «Klatremus» ↓ og «Norge er ikke skapt for å sitte på ræva».
For Norge er jo ikke det..
Jeg ser folk trekke litt på smilebåndet (de fleste ler også litt) når de leser det som står på ;)


Jotunheim er Sport1`s eget merke, og de produserer bekledning for frilufstliv og sport, men også hverdag.

«Vi kan tur, vi kan trening og vi kan krevende hverdagsliv! Enten det handler om lange dager i marka, tøffe dager i barnehagen eller morsomme dager på tur, så finner du Jotunheimprodukter som gir deg stor komfort, høy funksjonalitet og god brukervennlighet fra innerst til ytterst. Plaggene lages i syntetiske materialer, bomull og ull. I tillegg har vi utviklet en mengde turutstyr fra Jotunheim, alt fra sitteunderlag i ull, til tursekker, drikkesekker og mye, mye mer» – Jotunheim

  • Åsun & Thomas

Tskjorten «Norge er ikke skapt for å sitte på ræva» ↑ ↓ kommer til både herre og dame, i forskjellige fargekombinasjoner.

Snill som et lam ↓ *hehe*

Fjellgeita ↓

Så – Tommel opp Jotunheim!

Facebook Comments

4 Replies to “– Norge er ikke skapt for å sitte på ræva –”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.